Best selection

Vanaf 409€/ persoon per week

All Inclusive

 

Clubhotel Riu Tikida Palmeraie

Marokko | Marrakech | Marrakech-Palmeraie
Riu zet voet op Marrakech, met een nagelnieuw hotel in de frisgroene Palmeraie. Het zwembad is uitnodigend groot en ligt te fonkelen in de zon. Misschien rennen uw kinderen er meteen naar toe, terwijl u een plekje kiest op het ruime terras rondom. En bij valavond, met de zonnegloed nog op uw wangen, kan u zich te goed doen aan een verfijnd diner, Marokkaans, Italiaans of een verrukkelijke buffetmix. 


Best price

Vanaf 1248€/ persoon per week

All inclusive

Cuba - Varadero

Hotel Aguas Azules

Of u nu houdt van sporten of lekker chillen, hotel Aguas Azules weet wat u wil. Daarom ook dat er hier van alles te beleven valt: tennis, snorkelen, aerobic, Spaanse lessen… Volg het animatieteam en u bent de ganse dag van pret verzekerd. Mag het even wat rustiger? Het strand is een van de mooiste aan de kust van Varadero! Als dat geen leuk extraatje is… Ook al is dit naar onze mening eerder een driesterrenhotel, Aguas Azules brengt sfeer in uw vakantie


 

Vanaf 1336€/ persoon per week

All Inclusive

kania - Mombasa - Diani Beach

Baobab & Kole Kole Beach Resort

Dit hotel bevindt zich in een tropisch woud van 450.000 m2 aan de kust van Mombasa, op ongeveer 38 km ten zuiden van de stad. Het ligt aan het brede, mooie zandstrand van Diani Beach. De kamers in de hoofdgebouwen kijken uit op de tuin, enkele bieden gedeeltelijk zeezicht. In de recent gebouwde vleugel Maridadi zijn de superieure en luxekamers ondergebracht. De Kole Kole-vleugel is iets rustiger en daardoor meer geschikt voor koppels. De bungalows tellen twee of vier kamers.


 

         Voor deze prijs kan u contact        opnemen met ons kantoor.


Mexico/Playa del Carmen

Hotel Sandos Playacar

Beach Resort & Spa

Een gezellig strandhotel op 4 km van het centrum van Playa del Carmen. De all-in gold-formule biedt een enorme keuze aan

sport- en ontspanningsmogelijkheden en gevarieerde buffetten. Veel kind- en tienervriendelijke voorzieningen.


 

         Voor deze prijs kan u contact        opnemen met ons kantoor.


Sri Lanka/Kalutera

Hotel Royal Palms  

Een exclusief, comfortabel strandhotel in een mooie palmentuin. Ruime, smaakvolle kamers, prachtig landschapszwembad en tal van sport- en ontspanningsfaciliteiten. Verfijnde keuken.


 


hit counter