Thomas Cook Discover

       

REIZEN OP WERELDNIVEAU

Thomas Cook Discover brengt U naar de mooiste plekjes van Afrika, Azië en Amerika.

Van de Taj Mahal tot het blitse Las Vegas.  U bezoekt sites beschermt door de Unesco, doorkruist spectaculaire landschappen en dompelt zich onder in vreemde culturen.

Toch weet U zich maximaal verzekert van het comfort dat U thuis gewoon bent.

Onze professionele Thomas Cook tourleaders staan paraat met hun kennis, ervaring en passie om van uw Discover rondreis een onvergetelijke ervaring te maken. Uiteraard in uw eigen taal.

Zekerheid is van het allergrootste belang wanneer U een wereldreis boekt.  Daarom verzekert Thomas Cook Discover dat uw geboekte rondreis gegarandeerd doorgaat.  En dat is bij sommige andere reisorganisaties niet altijd het geval.

Vertrouw uw wereldreis toe aan Thomas Cook Discover.  Dit is ongetwijfeld de juiste keuze.


 

Een reis naar Australië is een reis terug in de Britse geschiedenis verweven met die van de aboriginals.
In het Azië & Oceanië -aanbod van Jetair vindt elke reiziger zijn gading. Op deze bestemming zijn klassieke groepsrondreizen , maar ook de individuele reiziger in trek en kan men opteren voor verschillende stedencombinaties zoals Sydney, Ayers Rock, Alice Springs en Cairns. In die steden bieden we een uitgekiende selectie aan hotels aan, citypackages alsook open vouchers.
Uiteraard stelt Jetair in Australië eveneens seat-in-coach rondreizen en self-drives voor. De reizigers kunnen hier dus opteren om rond te reizen met een motorhome of 4x4 , net zoals in ons USA & Canada en Zuidelijk Afrika-aanbod.

 


Op 1 juli worden de permits voor gorillatrekking in Oeganda verhoogd. Het uitgelezen moment dus om nog op de valreep trekking mee te maken. Jetair telt momenteel de laatste plaatsen voor de kampeerreis ' Gorilla's in de mist ' in Oeganda . Reizigers kunnen opteren voor deze 13-daagse kampeerreis met vertrek op 14 mei en 4 juni .
De gorillatrektocht gaat door in het Bwindi Impenetrable Forest National Park . Daarnaast staan ook nog een boottocht op het Kazingakanaal - waarin de grootste concentratie nijlpaarden in Afrika huist - safari's in het Queen Elizabeth National Park en op zoek naar chimpansees, op het programma.

 


 

THE ART OF CULTURAL

TRAVEL

CULTURELE BESTEMMINGEN

  • Europa: Hongarije-Rusland-Baltische Staten-Polen-Oekraïne
  •  Azie: China-Oezbekistan-India-Myanmar-Thailand-Laos-Cambodja-Vietnam
  • Marokko
  • Nabije Oosten: Jemen-Iran-Jordanië-Syrië-Libië
  • Egypte

 


 

 

Escorted Quality Tours

INDIA UITZONDERLIJK AANBOD

Korting van € 100 pp.

 

 

voor de 16-daagse begeleide rondreis

Noord India & Rajasthan

met vertrek op:

 

 

07 & 21/07 en 11/08/07

07 & 21/07 en 11/08/0707&21/07en11/08/07

 

Programma: zie brochure Azië zomer 2007 p.9

 

 

 

onbezorgd reizen

wie ervaring heeft met verre reizen, weet dat alleen een goed geaorganiseerde reis het verwachte resultaat biedt.  Misschien bezoekt U deze contreien maar eenmaal in uw leven.  Daarom wil U een onuitwisbare herinnering aan de essentie van het leven, de natuur en kultuur van andere kontinenten.  Het is onze taak U te begeleiden en ervoor te zorgen dat U van de eerste tot de laatste minuut geniet

Wie met ons reist kent mooie verhalen

 


hit counter