Hilton hotel****

New York

 

Op de Avenue of the Americas (6th Avenue tussen W 54th en W 53rd Street), in de omgeving van het MoMa (Museum of Modern Art), Radio City Music Hall en het Rockefeller Center. Ook Fifth Avenue is handig dichtbij, net als Central Park en Carnegie Hall. Het merendeel van de toeristische bezienswaardigheden en sites van Manhattan zijn vanuit dit hotel vlot bereikbaar.

Prijzen/ persoon vanaf:

107.70 euro/ nacht enkel logies

                                                                                            

 

         

Cultureel China

11 daagse begeleide rondreis

met vol pension

Bezoek aan Beijing, Xian, Shanghai, Suzhou.

Mogelijke verlenging:

Hong kong

Yannuan, cruise op de Yangtze, Tibet.

Afreizen

03/04/2010 1799.00 euro/ persoon

29/04/2010 1834.00 euro/ persoon

Voor progamma gelieve ons te contacteren

 

                           

 

 

 

 
Malediven
Tropische parels in de oceaan

Uw verblijfplaats


De stranden van de Malediven liggen verspreid op 1.190 koraaleilandjes die verdeeld zijn over 26 atollen. Er zijn slechts 202 eilandjes bewoond en 87 eilandjes huisvesten een hotel, aldus geprivatiseerd. Elk eiland behoort tot één van de 26 atollen. Het zijn allemaal, éen voor éen paradijselijke stranden. Een blauwgroene zee, witte zandstranden, ... Het is vanzelfsprekend dat de Malediven behoren tot de mooiste stranden ter wereld.

Sportmogelijkheden


De watersport- en duikliefhebbers zullen er verwend worden. Dankzij de enorme rijkdom van de zeebodem, de ongeschonden koraalriffen en het rustige, warme water, bieden bijna alle hotels de ideale omstandigheden om te duiken en te snorkelen. Bijna elk eiland beschikt over zijn eigen duikcentrum, dat eveneens toegankelijk is voor beginnelingen. Windsurfen, waterski, catamaran, kano, vissen op zee en tennis zijn de talrijke sportmogelijkheden afhankelijk van het gekozen hotel. Keuze genoeg voor iedereen om er ten volle van te genieten!

   

 

                                   

                                                                              

 


hit counter